خدمات کلینیک


مشاوره و تشخیص بیماریهای لثه و درمان آنها

بیماری لثه به گروه بیماریهای اغلب عفونی اطلاق میشود که با قرمزی لثه و خونریزی از آن و یا لقی دندانها همراه است. در اغلب موارد این بیماری تا مراحل آخر بی صدا پیش میرود و بیمار هنگامی متوجه می شود که دندان ها در معرض از دست رفتن می باشند. ما با استفده از روشهای بسیار ساده تشخیصی مثل معاینات منظم یا درخواست رادیوگرافی های دورهای شما را در تشخیص به موقع بیماری همراهی می کنیم و در صورت در گیری لثه می توانیم با درمانهایی بسار ساده مثل جرم گیری یا تجویز دارو آن را کنترل کرده و در موارید محدود با جراحی لثه محیطی سالم و قابل دسترس برای بهداشت مناسب در منزل ایجاد کنیم. این درمان ها معملا بسیار ساده بدون درد و در زمان کوتاه قابل انجام است.


طراحی لبخند

زیبایی آرزوی همه ماست و قسمت اعظم مراجعات به مراکز درمانی به این دلیل می باشد. زیبایی صورت در دو فاز خارج دهانی و داخل دهانی قابل بحث می باشد و تخصص ما در رسیدن شما به زیبایی در محدوده داخل دهانی است. در محدوده داخل دهانی قسمتهای نسوج سخت مثل دندان و نسوج نرم مثل لثه را شامل می شود. برای رسیدن به دندانهای زیبا باید لثه تا حد امکان بالا برده شود تا فضای مناسب چه از لحاظ ارفاع مناسب دندان چه سلامت بافت های زیرین ایجاد گردد.


ایمپلنت دندان

ایمپلنت پایه ای از جنس تیتانیوم است که جایگزین ریشه دندان شما می شود. ایمپلنت را در استخوان فک قرار می دهند تا بطور کامل به استخوان فک وصل گردد. بنابراین دندانپزشک قادر خواهد بود روکش، بریج یا دست دندان را به ریشه مصنوعی(ایمپلنت) متصل کند. از این روش درمان برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته استفاده می‌شود. بی دندانی کامل یا جزیی دیگر مشکلی برای بیمار و دندانپزشک نیست. با استفاده از ایمپلنت مشکل به راحتی حل شده است. ایمپلنت فلزی خنثی از جنس تیتانیوم است که به شکل ریشه دندان تا حدودی طراحی شده و با قرار گرفتن در حفره استخوانی که ما برای آن ایجاد میکنیم جایگزین ریشه دندان شده و پس از طی زمان ترمیم استخوان به آن چسبیده و آماده تحمل فشار جویدن می شود. گاهی اوقات به دلیل تاخیر در درمان یا سابقه بیماری های خاص استخوان مناسبی برای ایمپلنت وجود نداشته و ما با کمک گرفتن از پیوندهای استخوانی این مشکل را حل خواهیم کرد. بدیهی است در چنین مواردی طول مدت درمان و هزینه معمول آن اضافه می شود.


درمانهای روکش

دندانهای به شدت آسیب دیده و یا شکسته که نسج تاجی خود را از دست داده اند نیازمند بیرون آمدن از زیر لثه می باشند. با جراحی ساده یا از طریق ارتودنسی می توانیم این دندان ها را به شرایطی قابل درمان برسانیم. به این درمانها جراحی افزایش طول تاج دندان می گویند.


درمانهای روکش

.نبودن لثه چسبنده کافی ( یا تحلیل لثه ) نهفته بودن دندان در کام یا استخوان فک پایین از جمله مواردی است که قبل یا در حین درمانهای ارتودنسی توسط متخصص مربوطه به ما ارجاع می شود.در اینگونه موارد جراحی پیوند لثه با استفاده از نسج خود بیمار یا لثه مصنوعی انجام می شود. یکی دیگر از درمانها فرنکتومی یا جراحی حذف چسبندگی بیش از حد لثه به لب می باشد که معمولا در مراحل پایانی درمان ارتودنسی قابل انجام است.


ارتودنسی پیشگیری

ارتودنسی علاوه بر این که درمانی اصلاحی است، یک روش پیشگیری نیز محسوب می‌شود، برای جلوگیری از نامرتب و کج شدن یا به‌هم فشردگی دندان‌ها به کار برده می‌شود. برخی کودکان با بهره‌گیری از ارتودنسی پیشگیری از نیاز به درمان‌های بسیار تهاجمی‌تر بعدی رهایی می‌یابند. در فک کودکان پس از تکمیل ارتودنسی پیشگیری فضای کافی جهت رویش دندان‌های دائمی ایجاد می‌شود.


سفیدکردن دندان

بهترین و مطمئن ترین روش برای سفید کردن دندان ها استفاده از لیزر تحت نظر دندانپزشک می باشد. در این روش ابتدا توسط محافظ لثه که به صورت خمیر می باشد تمام نواحی لثه ای مجاور دندان ها پوشش داده می شوند، سپس ژل آبی رنگ مخصوص بلیچینگ که همان هیدروژن پراکساید می باشد بر روی سطوح بیرونی دندان ها گذاشته می شود.